Over ons 2016-12-19T15:23:07+01:00

Het begin

In 2006 besloot Ben Philipsen, ook gekend als ‘den Ben’ om het professionele roer om te gooien en zich volledig toe te leggen op zijn passie voor fotografie. Met de komst van zijn twee spruitjes, Emma en Juul, groeide immers de liefde voor de foto en was sindsdien niet meer te stoppen.

Doorheen de jaren heeft Ben zich gespecialiseerd in huwelijksreportages waarbij hij steeds kiest voor een op maat gemaakte, originele aanpak in lijn met de verwachtingen en wensen van het bruidspaar. Het motto van FotoBen is dan ook niet voor niets ‘Wij doen alles voor jouw glimlach’.

Aanpak

Humoristisch en gevat als hij is, weet Ben als geen ander hoe hij mensen comfortabel kan laten voelen voor de lens én dat ze vooral zichzelf kunnen zijn met als eindresultaat het mooiste beeldmateriaal en dito herinneringen. Dat heeft er toe geleid dat ook portret- en eventfotografie tot het ondertussen zeer uitgebreide portfolio van Ben behoren.

Een missie

De missie van Ben? “Eerst en vooral luisteren naar mijn klanten: Wat wensen zij? Wat vinden zij belangrijk? Wat raakt hen? Vervolgens is het mijn missie om deze verwachtingen te vertalen naar mijn fotoreportages met het oog op een optimale klanttevredenheid qua professionaliteit, kwaliteit en originaliteit.”