Fotograaf met passie

Beroepsfotograaf

In 2006 besloot Ben Philipsen, ook gekend als ‘den Ben’ om het professionele roer om te gooien en zich volledig toe te leggen op zijn passie voor fotografie. Met de komst van zijn twee spruitjes, Emma en Juul, groeide immers de liefde voor de foto en was sindsdien niet meer te stoppen.

Doorheen de jaren heeft Ben zich gespecialiseerd in huwelijksreportages waarbij hij steeds kiest voor een op maat gemaakte, originele aanpak in lijn met de verwachtingen en wensen van het bruidspaar. Het motto van FotoBen is dan ook niet voor niets ‘Wij doen alles voor jouw glimlach’.

Leg het perfecte moment vast

Gecertificeerd dronepiloot

Als ervaren beroepsfotograaf legt Ben met passie en vakmanschap de mooiste momenten vast, of het nu gaat om bruiloften, bedrijfsfotografie of het vastleggen van adembenemende interieurs. Als gecertificeerd dronepiloot kan hij daarbij een extra dynamisch perspectief bieden. Zo krijg je unieke beelden die je verhaal nóg mooier weergeven.

Aanpak

Humoristisch en gevat als hij is, weet Ben als geen ander hoe hij jou comfortabel kan laten voelen voor de lens. Je kunt helemaal jezelf zijn, met als eindresultaat het mooiste beeldmateriaal en dito herinneringen. Dat heeft er toe geleid dat ook portret- en eventfotografie tot het ondertussen zeer uitgebreide portfolio van Ben behoren.

Wat klanten zeggen

Een greep uit onze klanten

Samen jouw moment vastleggen?

Benieuwd naar hoe FotoBen jouw speciale momenten kan vastleggen? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek en we bekijken samen de mogelijkheden.
Neem contact op